Σειρά εκδηλώσεων για τον εορτασμό της ιδρύσεως του Τάγματος των Αγίων Μιχαήλ & Γεωργίου στη Κέρκυρα

Το Ίδρυμα Κερκυραϊκής Κληρονομιάς, υπό την αιγίδα της Βρετανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, των Υπουργείων Πολιτισμού και Τουρισμού της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Δήμου Κέρκυρας, έχει οργανώσει σειρά σημαντικών εκδηλώσεων, επ’ ευκαιρία του εορτασμού των 200 ετών από της ιδρύσεως του Τάγματος των Αγίων Μιχαήλ & Γεωργίου στην Κέρκυρα και την Μάλτα το 1818.


Ο κύκλος των ομιλιών, συνεχίζεται με την κύρια Έλενα Ματθαιοπούλου, η οποία θα δώσει διάλεξη στην αίθουσα εκδηλώσεων της Αναγνωστικής Εταιρίας, με θέμα: «Μουσικές Συνθέσεις το 1818», στις 24 Αυγούστου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:30.
Θα ακολουθήσει η διάλεξη του κυρίου Ευθυμίου Μητρόπουλου (sir Efthimios E. Mitropoulos KCGM) ο οποίος θα μιλήσει στην αίθουσα εκδηλώσεων της Αναγνωστικής Εταιρίας, με θέμα:
«Το Τάγμα των Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου» στις 28 Αυγούστου, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:30.

Μετά την ομιλία του κυρίου Μητρόπουλου, θα ακολουθήσει κοκτέιλ στον κήπο του Λαού, το οποίο προσφέρει το Marbella Corfu Hotel.

Ήδη, στην Ιόνιο Ακαδημία, λειτουργεί έως τις 26 Αυγούστου 2018, η έκθεση «Ρομαντισμός στην Κέρκυρα», ενώ την 01 Σεπτεμβρίου θα εγκαινιαστεί η έκθεση «Η Βρετανία του Πρασαλέντη – το σύγχρονο μέρος», που θα διαρκέσει έως τις 29 Σεπτεμβρίου.

 

 

Πηγή: corfupress.com

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…