Τηλεημερίδα του περιοδικού της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας με θέμα «Επιδημίες και σημαντικοί γιατροί των Επτανήσων»

Την τηλεημερίδα με θέμα «Eπιδημίες και σημαντικοί γιατροί των Επτανήσων» διοργανώνει το πολιτιστικό περιοδικό της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας (ΕΕΕ) myeptanisa, την Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2020 στις 19:00.

Η ΕΕΕ, μέσω της τηλεημερίδας, αντιλαμβανόμενη την ιδιαίτερα κρίσιμη εθνική αλλά και διεθνή συγκυρία, επιχειρεί με αυτό τον τρόπο ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο, στις επιδημίες που πέρασαν από τα νησιά μας, αναδεικνύοντας τις συνθήκες της εποχής, τους τρόπους διαχείρισης, τις αιτίες και τα αποτελέσματα. Οδηγοί σε αυτό το ταξίδι στην Ιστορία, οι εκλεκτοί ομιλητές από τα νησιά μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τηλεημερίδα διεξήχθη κάτω από τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που περνά η χώρα μας τους τελευταίους μήνες και η ομάδα των διοργανωτών θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τους συμμετέχοντες για την προθυμία και την συνεργασία τους κατά την πορεία ολοκλήρωσης αυτής της προσπάθειας. 

 

 

 

Παρακολουθήστε την τηλεημερίδα  πατώντας ΕΔΩ ή σκανάροντας τον κώδικα QR:  

    

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…