3ο Corfu Emerald Cup 2019 στην Κέρκυρα

Στις 15 και στις 16 Ιουνίου θα διεξαχθούν στο νησί των Φαιάκων οι αγώνες κολύμβησης Corfu Emerald Cup 2019. H Κέρκυρα φιλοξενεί το 3ο Emerald Cup. Πρόκειται για μια νέα επίδειξη όρθιας κωπηλασίας, με το Euro Tour Grand Slam, με έπαθλο 12.000 ευρώ.

Οι κορυφαίοι αθλητές από όλο τον κόσμο έρχονται για να συναγωνιστούν, συμπεριλαμβανομένου του πέντε φορές παγκόσμιου πρωταθλητή SUP, Connor Baxter.

Την Κυριακή 16 Ιουνίου, το φανταστικό Challenge των 3.500μ θα αναδείξει μια ημέρα διασκέδασης τόσο για τους αθλητές όσο και στους θεατές, συμπεριλαμβανομένων δραστηριοτήτων για όλες τις ηλικίες που προωθούν την ανακύκλωση για να κρατήσουν την Κέρκυρα καθαρή, ακολουθούμενη από έναν αγώνα μετά το πάρτι.Με την παρουσίαση και τη διασκέδαση, θα υποστηρίξετε τη σημαντική αποστολή, της διατήρησης των παραλιών της Κέρκυρας καθαρών και αγνών.

Αυτός ο διεθνής διαγωνισμός περιλαμβάνει τρεις ξεχωριστές κατηγορίες αγώνων - Ανοιχτή κολύμβηση, όρθια κωπηλασία (SUP) και Διασκέδαση.

Το Euro Tour SUP 14,800μ (Pro category) πραγματοποιείται το Σάββατο, ακολουθούμενο από την εκδήλωση της Κυριακής του "Ας δράσουμε Κέρκυρα", με κολύμβηση 3,500 μέτρων και όρθια κωπηλασία (SUP) στην κατηγορία Διασκέδαση για όλους - αθλητές, θεατές, οικογένειες και φίλους.

Αν θέλετε να συμμετάσχετε στους αγώνες, αυτή είναι η διεύθυνση που μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή http://www.corfuemeraldcup.com/fun_registration.php

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…